Markedsføringsøkonom online

Markedsføringsøkonom online – IBA Erhvervsakademi Kolding

Uddannelse til Markedsføringsøkonom | Online

Erhvervsakademiuddannelse Markedsføringsøkonom (online). Søger du en uddannelse, hvor du kan følge undervisningen, uanset hvor i Danmark eller verden, du bor?

Drømmer du om at varetage marketingaktiviteter, måske i et internationalt firma? Bliv uddannet markedsføringsøkonom hos IBA Kolding på bare 2 år.

Markedsføringsøkonom Online | Få en bred viden om …

Markedsføringsøkonom Online | Få en bred viden om markedsføring

Tag uddannelsen til markedsføringsøkonom online og få kompetencer til at udvikle virksomhedens strategi for marketing og internationalisering.

Få bred viden om en virksomheds mange arbejdsfunktioner med hovedvægt på markedsføring. En fleksibel og primært online baseret uddannelse.

Markedsføringsøkonom » Uddannelse i markedsføring og salg

23. feb. 2022 — Uddannelsen til markedsføringsøkonom som online uddannelse tager 2 år og åbner døren for mange karriere muligheder indenfor kommunikation, …

Uddannelsen til markedsføringsøkonom som online uddannelse tager 2 år og åbner døren for mange karriere muligheder indenfor kommunikation, markedsføring eller salg. Ansøg i dag og start på studie til vinter som online studerende

Tag uddannelsen til markedsføringsøkonom på Zealand

Tag uddannelsen til markedsføringsøkonom på Zealand | Zealand

I løbet af uddannelsen kommer du rundt om samfundsøkonomiske forhold, lovgivning, digital markedsføring, online annoncering, online marketing og kanalvalg …

Som markedsføringsøkonom får du solid viden inden for digital markedsføring og kommunikation, som ruster dig til at arbejde i en bred vifte af brancher.

Markedsføringsøkonom (Online) | Erhvervsakademi Sydvest

På Erhvervsakademi SydVest har du nu mulighed for at tage din markedsføringsøkonom-uddannelse via en fleksibel og primært online baseret model.

Uddannelsen som markedsføringsøkonom giver dig en bred viden om en virksomheds mange arbejdsfunktioner med hovedvægt på markedsføring.

Tag en uddannelse til markedsføringsøkonom – Cphbusiness

Markedsføringsøkonom uddannelse – bliv klædt på i marketing

Er du interesseret i en markedsføringsøkonom uddannelse? Tag en 2-årig uddannelse og arbejd med salg og ledelse. … Markedsføringsøkonom (Online).

Er du interesseret i en markedsføringsøkonom uddannelse? Tag en 2-årig uddannelse og arbejd med salg og ledelse. Se mere her!

Læs til markedsføringsøkonom på 2 år på UCN | Se mere her

Markedsføringsøkonom – Tag en uddannelse til markedsføringsøkonom | Cphbusiness

Hvis du gerne vil vide mere, kan du se eller gense online åbent hus om markedsføringsøkonomuddannelsen her. I videoen møder du studerende og undervisere, som …

Bliv markedsføringsøkonom – en praksisnær og internationalt orienteret uddannelse inden for markedsføring og marketing. Din karriere starter her. Ansøg nu!

Markedsføringsøkonom – UddannelsesGuiden |

Læs til markedsføringsøkonom på 2 år på UCN | Se mere her

Du kan læse til markedsføringsøkonom i Aalborg og Thisted. Uddannelsen tager 2 år og kombinerer … Mød alle uddannelser på campus eller online.

Du kan læse til markedsføringsøkonom i Aalborg og Thisted. Uddannelsen tager 2 år og kombinerer undervisning og praktik.

Markedsføringsøkonom: Tag uddannelsen i et innovativt miljø

Markedsføringsøkonom | UddannelsesGuiden

Som færdiguddannet har du jobmuligheder i både danske og internationale virksomheder, fx som marketingkoordinator, digital marketing specialist, salgs-/ …

På uddannelsen får du viden du om markedsføring, salg og kommunikation. Du lærer bl.a. at planlægge og gennemføre en virksomheds markedsføring.

Markedsføringsøkonom: Tag uddannelsen i et innovativt miljø | VIA

Bliv markedsføringsøkonom på VIA. Her uddanner du dig til at arbejde med markedsføring, salg og kommunikation. Læs om uddannelsen, studieliv og adgangskrav.

Keywords: markedsføringsøkonom online