Underlagt synonym

Synonym for Underlagt – Synonymbog.com

Synonym for Underlagt

Underlægge — Synonymer, betydning og anvendelse. Vi fandt 1 synonymer for underlægge. Se nedenfor hvad underlægge betyder og hvordan det bruges på dansk.

Beskrivelse og synonymer for ordet Underlagt

Synonym for Underlægge – Synonymbog.com

Synonym for Underlægge

lade nogen eller noget høre til under en bestemt myndighed, institution el.lign. Ord i nærheden indrullere optage …

Beskrivelse og synonymer for ordet Underlægge

underlagt — Den Danske Ordbog – Ordnet

Retskrivningsordbogen Dansk Sprognævn. Gå til ordbogens hovedside: dsn.dk/ro · underlægge underlægge vb. , -r, underlagde, underlagt; underlægge sig …

underlægge — sproget.dk

Vi fandt 4 løsningsforslag for ordet UNDERLAGT som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til UNDERLAGT. Det er muligt at få …

UNDERLAGT – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Synonym for Underlagt her finder du alle synonymer af Underlagt sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Underlagt Synonym

Underlagt Synonym – Dansk Synonymer

Synonym til underlagt · Synonym til underlagt på 3 bokstaver. lav · Synonym til underlagt på 5 bokstaver. menig · Synonym til underlagt på 7 bokstaver. erobret …

Synonym for Underlagt her finder du alle synonymer af Underlagt sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

Synonym til UNDERLAGT – Synonymer.no

Leter du etter synonymer til underlagt? Vi har 8 synonymer for ordet underlagt på bokmål. ; betvinge · erobre · rapportere til ; underlegge · underlegge seg.

Hva er synonym til UNDERLAGT? Søk og finn løsningen i ordboka.

Synonymer for underlagt på bokmål – Norsk synonymordbok

Synonym til underlagt på norsk bokmål

Leter du etter synonymer til være underlagt? Vi har 10 synonymer for ordet være underlagt på bokmål. Annonsering. angi · melde.

Finn synonymer til underlagt og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett.

Kryssordbok – Synonym til UNDERLAGT i kryssord

Behov for synonymer til UNDERLAGT for å løse et kryssord? Underlagt har 9 treff … Underlagt er 9 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 6 konsonanter.

Synonym til UNDERLAGT i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Behov for synonymer til UNDERLAGT for å løse et kryssord? Underlagt har 9 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Keywords: underlagt synonym